Enjoyeat by Angeliki Tsoukala

  • Angeliki Tsoukala

Μια..."Καυτερή" συνταγή


πιπεριές καυτερές

Πριν κάτι μήνες μου είχανε δώσει 2 γλάστρες με μικρές καυτερές κόκκινες πιπεριές.

Η αλήθεια είναι πως εγώ καυτερά δεν τρώω καθόλου. Όμως οι γλάστρες ήτανε τόσο όμορφες και γεμάτες χρώμα. Και κάπως έτσι τις κράτησα. Όσο αρχίζει να χειμωνιάζει όμως θα αρχίσουν να μαραίνονται. Έτσι και εγώ αποφάσισα να τις κάνω μια γρήγορη και πολύ "καυτερή" σάλτσα που θα συνοδεύσει τα χειμωνιάτικα μου φαγητά και θα δώσει μια έξτρα γεύση.



Σάλτσα Έτοιμη!

Υλικά:

Πιπεριές (τις έχετε πλύνει καλά)

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Σκόρδο (προαιρετικά)


Εκτέλεση:

Είναι μια πολύ εύκολη σάλτσα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρίξετε όλα τα υλικά σας στο μπλέντερ, εκτός του σκόρδου, και να τα μπλεντάρετε.

Μπορείτε να τη διατηρήσετε στο ψυγείο σας όλο το χειμώνα, αρκεί να καλύπτεται από αρκετό ελαιόλαδο και να περιέχει αλάτι.


ΠΡΟΣΟΧΗ! Όταν το χρησιμοποιήσετε στο φαγητό σας θέλει ελάχιστο.

Σας το λέω γιατί εγώ την πάτησα και όποιος δοκίμασε πήρε φωτιά.


Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ σε όσπρια, λαδερά και σάλτσες.


Καλή Απόλαυση

#enjoyeatbyangeliki