Enjoyeat by Angeliki Tsoukala

  • Angeliki Tsoukala

Μπανάνα Κέικ


Υλικά

220 γρ αλεύρι που φουσκώνει 3 ώριμες μπανάνες 120 γρ Βούτυρο 150 γρ Ζάχαρη 3 Αυγά 1 κ.γ Κανέλα 1/3 κ.γ Μοσχοκάρυδο Πρέζα αλάτι Βανίλια


Εκτέλεση

Χτυπάς το βούτυρο με τη ζάχαρη.

Στη συνέχεια ρίχνεις και τα αυγά και ξανά χτυπάς. Σε ένα μπολ λιώνεις τις μπανάνες με ένα πιρούνι και τις ρίχνεις μέσα στο μείγμα μαζί με τα μπαχαρικά.

Στο τέλος προσθέτεις το αλεύρι και το χτυπας μέχρι να γίνει ένα όλο το μείγμα.

Ψήνεις στους 175 στον αέρα για 40’ αν έχεις φταίξει ολόκληρο κέικ ή αν έχεις φτιάξει ατομικά δεν θες παραπάνω από 30’.